پی آر پی ( prp ) درمان ریزش مو
در رابطه با prp درمان ریزش مو می توان گفت که این روش ، درمانی موثر و طولانی مدت می باشد که در آن از خون فرد استفاده می شود ، بدین ترتیب که پزشک متخصص بر اساس دانش تخصصی خود ، چند سی سی خون از فرد می گیرد ، آن را در دستگاه گریز از مرکزی به نام سانتریفیوژ قرار می دهد ، اجزای خون که شامل پلاسما ، پلاکت و گلبول سفید و قرمز می باشند ، از هم جدا شده ، پلاکت ها طی دو مرحله چرخش دستگاه ، در پلاسما تغلیظ می یابند و سرانجام پلاسمای پی آر پی که حاوی فاکتورهای رشد و ترمیم بسیار قوی می باشد ، حاصل می گردد .
عملکرد prp درمان ریزش مو
با تزریق prp، به زیر پوست در لایه درم که منشا تولید و رشد فولیکول های مو می باشد به عمق ۳ الی ۴ میلی متری ، فولیکول های غیرفعال و فولیکول هایی که در فاز استراحت یا خواب قرار دارند ، به رشد مجدد تحریک می شوند ، از این رو ریزش موها با قوی تر شدن فولیکول ها ، متوقف می گردد و در نهایت موهایی ضخیم ، مستحکم و پرپشت رویش خواهند کرد .
تزریق prp جهت درمان ریزش مو
تزریق prp به صورت تزریقات متعدد ، در نواحی مختلف به کمک بیحسی موضعی و از طریق سوزن های مخصوص بسیار ریز با دقت بالای پزشک متخصص طی یک جلسه انجام خواهد شد .
تعداد جلسات prp درمانی جهت درمان ریزش مو
تعداد جلسات prp درمانی درمان ریزش مو ، به سن فرد و میزان ریزش مو در فرد وابسته است ، به طوری که افراد جوان در مقایسه با افراد مسن تر به تعداد جلسات درمانی کمتری نیاز دارند اما به طور کلی هر جلسه ی درمان با prp ، با فاصله ۴ الی ۶ هفته انجام می شود .
عوارض prp
به دلیل اینکه ماده ی prp از خون خود شخص حاصل می شود ، عوارض چندانی نخواهد داشت و کاملا ایمن و بی خطر خواهد بود ، از این رو عوارض زود گذر آن که شامل ؛ سردرد خفیف ، تورم ، التهاب ، قرمزی و سفت شدگی ناحیه سر می باشد ، طی چند ساعت الی چند روز برطرف خواهد شد .
نمونه ای از روش های تقویت مو سر
چه کسانی نمی توانند از روش prp استفاده کنند ؟
تنها افرادی که به بیمارهایی مانند ؛ سرطان ، بیماری های مزمن پوستی ؛ اختلال منابولیک ، اختلال سیستماتیک ، بیماری کبدی مزمن ، سندرم اختلال پلاکتی ، عفونت های حاد و مزمن ، ترومبوسیتوپنی و بیثباتی همودینامیک دچار هستند ، نمی توانند از روش prp جهت درمان ریزش موهای خود ، استفاده کنند .