نشانه های تاری دید در بارداری کدام اند؟
در مطلب امروز از سایت کلینیک شبانه روزی فولادشهر قصد داریم به بررسی نشانه های تاری دید در بارداری بپردازیم. به طور کلی، علائمی که تجربه میکنید به علت ایجاد کننده آن بستگی دارد. به عنوان مثال، تغییرات و نوسانات هورمونی به تنهایی یک بیماری جدی به نظر نمیرسد. تهوع صبحگاهی، از جمله تهوع، استفراغ و سرگیجه نیز ممکن است با علائم شما همراه باشد. بسیاری از افرادی که با تاری دید رو به رو میشوند، موارد زیر را نیز تجربه میکنند:
- عفونتهای چشم
- سردرد یا میگرن
- دید نامشخص یا دوتایی
- خشکی، خارش یا سوزش
- تجویز لنزهای تماسی یا تعویض عینک
شما ممکن است در اوایل هفته دهم متوجه بروز این علائم شوید، اگرچه بسیاری از زنان متوجه میشوند که این علائم دیرتر اتفاق میافتد. این علائم معمولاً بلافاصله پس از تولد از بین میروند، اگرچه ممکن است تا شش هفته پس از تولد نیز باقی بمانند.
در صورتی که به علت ابتلا به پره اکلامپسی یا دیابت بارداری با تاری دید رو به رو شدهاید، باید مراقب سایر مشکلات چشم نیز باشید. از جمله این موارد، عبارتاند از:
- دید کمرنگ
- مشاهده هاله
- دوبینی مداوم
- حساسیت نسبت به نور
- از دست دادن موقت بینایی
- مشاهده انواع لکهها یا اجسام شناوری که بیش از دو ساعت باقی میمانند.
در صورتی که با هر یک از این علائم رو به رو شدهاید، خواه پزشک شما تشخیص داده باشد که به هر یک از این شرایط مبتلا شدهاید یا خیر، حتما فوراً به دنبال مراقبتهای پزشکی باشید تا از بروز عوارض نامطلوب پیشگیری کنید.
عوامل خطر تاری دید در بارداری
دیابت بارداری و فشار خون بالا مرتبط با پره اکلامپسی، شما را در معرض خطر تاری دید در دوران بارداری قرار میدهد. فشار خون بالا میتواند به رگهای خونی چشم شما آسیب برساند. علاوه براین، این وضعیت میتواند باعث بروز رتینوپاتی شود، این اختلال نوعی آسیب به شبکیه چشم است که میتواند باعث بروز خونریزی در داخل چشم شود.
معمولاً نوسان هورمونهایی مانند استروژن و پروژسترون باعث بروز تاری دید میشود. با این حال، از آنجایی که هر زن تجربه متفاوتی در بارداری خود خواهد داشت، همه این علائم را تجربه نمیکنند.