عوارض سوراخ کردن گوش
سوراخ کردن گوش عبارت است از :
ایجاد روزنهای در گوش برای آویختن جواهرات به آن که در این روش به ندرت از یک ماده بی حس کننده (بیهوشی) استفاده میشود. سوراخ كردن گوش در كودكان قرنها به عنوان بخشی از سنتهای آیینی و فرهنگی وجود داشته است. با این حال، به دلیل درد اجتناب ناپذیر و خطرات احتمالی برای سلامت، ایجاد سوراخ و حفره در گوش توصیه نمیشود. میزان عوارض سوراخ كردن گوش هنوز مشخص نیست، اما به دلیل محبوبیت آن، بسیاری از افراد به راحتی فراموش میكنند كه هرگونه سوراخ كردن بدن برای اویختن جواهرات، خطراتی را برای سلامتی افراد به همراه دارد.
برای سوراخ کردن گوش چه سنی مناسب است؟
محدودیتهای سنی برای سوراخ کردن گوش وجود ندارد. با این وجود برای محافظت در برابر خطرات احتمالی، سوراخ کردن گوش در دوران نوزادی توصیه نمیشود. نوزادان تازه متولد شده دارای لاله گوش بسیار کوچک هستند و احتمال عفونتهای شدید، بیشتر است. سیستم ایمنی بدن نوزدان بسیار ضعیف است، بنابراین ایجاد یک زخم میتواند فرصت را برای عفونتهای بیشتر و شدیدتر باز کند. معمولا پزشکان، والدین را از سوراخ کردن گوش کودک تا 6 ماهگی منع میکنند.
سوراخ کردن گوش دردناک است؟
سوراخ کردن گوش همیشه تا حدودی دردناک است، حتی اگر در عرض چند ثانیه درد تمام شود. پزشکان میتوانند برای کاهش احساس درد، بی حسی موضعی را با مشتقات لیدوکائین (Lidocaine) تجویز کنند یا از یخ برای بی حس کردن گیرندههای درد در لالههای گوش استفاده کنند.
برای اطلاع از خدمات سرپایی کلینیک شبانه روزی فولادشهر ، اینجا کلیک کنید.
عوارض سوراخ کردن گوش
هر نوع پیرسینگ و سوراخ کردن گوش خطرات و عوارضی را به همراه دارد.
- عکسالعملهای آلرژیتیک؛ برخی از جواهرات، به ویژه قطعات ساخته شده از نیکل(Nickel)، میتوانند واکنشهای آلرژیک ایجاد کنند.
- عفونتهای پوستی؛ این نوع از عوارض ممکن است باعث قرمزی، درد، تورم یا ترشحات چرکی بعد از سوراخ کردن شود. پیرسینگ میتواند منجر به ایجاد جای زخم و برجستگی در اثر رشد بیش از حد بافت اسکار (کلوئیدها) شود.
- بیماریهای قابل انتقال از طریق خون؛ اگر تجهیزات مورد استفاده برای انجام پیرسینگ به خون آلوده، آغشته باشد، امکان ابتلا به بیماریهای خونی از جمله هپاتیت B، هپاتیت C، کزاز و HIV بالاست.
- پارگی یا ضربه؛ جواهرات میتوانند به طور تصادفی گیر کنند و باعث پارگی گوش شوند، این پارگی ممکن است به گونهای باشد که به بخیه یا اعمال دیگر احتیاج باشد.
در صورت بروز واکنش آلرژیک، عفونت یا مشکل پوستی در نزدیکی سوراخ کردن، ممکن است به دارو یا درمان دیگری نیاز داشته باشید.
جهت اطلاع از آدرس و ساعات کاری و تماس با ما به بخش تماس سایت مراجعه نمایید.
مطلب پیشنهادی: